Implant cu un singur dinte  
Implantul cu un/pt un singur dinte poate fi utilizat persoanelor carora le lipsesc unul sau mai multi dinti. Implantul este plasat chirurgical intr-o deschidere facuta in osul maxilar, de catre medicul stomatolog. Dupa ce implantul se ataseaza (integreaza) la nivelul osului, el actioneaza ca o noua "radacina" pentru coroana, care va inlocui dintele lipsa. Implanturile cu un singur dinte

Pentru ca aceasta procedura sa funcționeze, trebuie sa fie suficient os in maxilar, iar osul trebuie sa fie suficient de puternic pentru a sustine implantul. In cazul in care nu exista os suficient, poate fi necesar sa se recurga la o procedură numita augmentare osoasa. In plus, dintii naturali si tesuturile de sprijin in care implantul va fi plasat trebuie sa fie in stare buna, sanatoasa.


1. Inainte de a incepe 2. Instalarea implantului
Dentistul va face o prima examinare si va va cere una sau mai multe radiografii cu raze X ale zonei sa pregateasca procedura. Implantul este plasat. In acest moment, va fi introdus un dinte temporar, care va permite masticatia, acest lucru se poate face aproape imediat. Implantul va avea nevoie de cateva luni pentru a se integra cu osul maxilar inainte de a se trece la pasul urmator.
3. Atasare coroana/dinte 4. Rezultat final
Pasul final este plasarea dintelui permanent, ceramic. Noul dinte este instalat pe viata. Nu va fi necesar un tratament suplimentar. Va trebui sa asteptati ca noul dinte sa se potriveasca si sa-si indeplineasca functia, la fel ca un dinte natural. Faceti-va igiena dentara ca de obicei pentru a mentine dintele si gura curata.
Orar cabinet
Luni: 1300 - 19 00 ; Marti: 0900 - 14 00  ; Miercuri:1300 - 19 00 ; Joi:1300 - 1900 ; Vineri: 0900 -15 00
Programari la nr de telefon : 0747.994.777
Folosim cookie-uri

Folosim cookie-uri și alte tehnologii de urmărire pentru a îmbunătăți experiența ta de navigare pe website-ul nostru, pentru afișa conținut și reclame personalizate, pentru a analiza traficul de pe website-ul nostru și pentru a înțelege de unde vin vizitatorii noștri.

Free Joomla templates by Ltheme