Proceduri cosmetice » Fatetele ceramice » Coroane dentare » Punti dentare

Fatetele ceramice sunt din portelan subtire, si care sunt legate de dinti pentru a le imbunatati aspectul. Fatetele de portelan laminate, furnir ceramic, pot corecta imperfectiunile (fisuri, lacune, nealinieri si decolorari la dintii din fata) pentru a va ajuta sa zambiti frumos, durabil si de lunga durata. In unele cazuri, se poate proteja chiar și dintii de rupere.

Este o optiune atractiva pentru persoanele care nu sunt interesate de un aparat dentar ortodontic sau pentru a-si indrepta dintii.

 

Ce este o coroana dentara ?
Daca dintele nu poate fi reparat se va folosi doar baza si radacina, apoi se aplica o coroana la baza dintelui si, astfel, sa inlocuiasca dintele bolnav / deteriorat. Tehnicianul poate re-crea unul sau mai multi dinti sau chiar si o sectiune completa a dintilor. Au o durata de viata de mai multi ani, coroanele si puntile permit o masticatie confortabila.

De ce sa montam o coroana dentara ?

Montam o coroana dentara atunci cand portiunea vizibila a dintelui nu poate fi reparata. Coroana dentara este mai estetica, dar, de asemenea, permite dintelui sa joace rolul sau in mestecat iar dintii adiacenti vor ramana in vigoare.

Tipuri de coroane dentare

Exista mai multe tipuri de coroane dentare care difera in materialele si instalarea acestora. Materialele folosite determina durata de viata si estetica coroanelor. Exista coroane total ceramice si coroane din Zirconiu.

Coroane dentare pe baza unui dinte pregatit si prelucrat, atunci este o singura coroana. Coroanele pot fi sudate impreuna, atunci acesta este o "punte" sau coroana punte si coroanele vor acoperi mai mulți dinti. Ultima posibilitate este montarea peste implant, coroana care se fixeaza peste implantul dentar.

Principalul dezavantaj al acestui tip de coroana dentara este faptul ca metalul de baza, sub portelan, aplicat pe gingie, ar putea sa apara o margine gri. Cu toate acestea, acest tip de coroane dentare sunt tipul de coroane cele mai folosite in stomatologia moderna, datorita raportului estetic si pret.

Orar cabinet
Luni: 1300 - 19 00 ; Marti: 0900 - 14 00  ; Miercuri:1300 - 19 00 ; Joi:1300 - 1900 ; Vineri: 0900 -15 00
Programari la nr de telefon : 0747.994.777
Folosim cookie-uri

Folosim cookie-uri și alte tehnologii de urmărire pentru a îmbunătăți experiența ta de navigare pe website-ul nostru, pentru afișa conținut și reclame personalizate, pentru a analiza traficul de pe website-ul nostru și pentru a înțelege de unde vin vizitatorii noștri.

Free Joomla templates by Ltheme